Šeimos įmonė turinti tradicijas.

Sukurta ElPozo on 27 rugsėjis 2018

Ispanijos mėsos ir mėsos gaminių įmonė ElPozo turi ilgą istoriją. Buvo 1954 metai, kai nuo pirmosios mėsos gaminių gamyklos prasidėjo ElPozo pramoninė veikla. Tačiau ElPozo pavadinimas yra kilęs iš dar seniau, „El Pozo Concejil“ vadinosi mėsos gaminių parduotuvė veikusi Mursijos rajono Alamos de Mursija miestelio aikštėje, tai ir buvo ElPozo pradžia 1935 metais.

 ElPozo

Tai 100 procentų šeimos verslas, kurį įkūrė Antonio Fuertes. Dabar įmonių grupės prezidento pareigą eina jo sūnus, Rafaelis Fuertes Quintanilla. Trečioji šeimos karta, 12 įmonės įkūrėjo anūkų jau dirba šioje įmonėje.

 

1971 metais prasidėjo mėsos gaminių ir šviežios mėsos tiekimas, o praėjus dar keletui metų, 1979 metais prasidėjo prekybos veiklos plėtra. Jau 1992 metais buvo atidaryta nauja vytintų kumpių gamykla, į kurią buvo investuota 10,8 milijonų eurų. O praėjus vos šešeriems metams, įkurtas naujas užsakymų ruošimo centras, į kurį investuota 11,5 milijonų eurų.

 

Prasidėjus naujam amžiui atsirado naujos infrastruktūros, nauja mėsos gaminių ir šviežios mėsos perdirbimo gamykla, nauja buveinė darbuotojams, gamybos sistemos tobulinimai, vaikų ugdymo centras, skirtas darbuotojų vaikams, nauja, bendro naudojimo stovėjimo aikštelė, bendruomenės #PorElClima pagalba  įgyvendinamas Paryžiaus susitarimas Ispanijoje ir įgyvendinama daugelis kitų projektų.

Parsisiųsti produktų katalogą 

Nuo to laiko mūsų įmonė nuolatos ir pastoviai augo, 2016 metais jos pajamos viršijo vieną milijardą eurų ir jau trečius metus iš eilės ji tvirtai užima vietą tarp perkamiausių prekių ženklų Ispanijoje.

 

Šiuo metu ElPozo yra viena iš žinomiausių Ispanijos įmonių pasaulyje, jos prekės parduodamos daugiau nei 80 šalių. Taip pat ji užima svarbią vietą tarp Europos šalių tokiose srityse kaip moksliniai tyrimai ir technologinė plėtra bei inovacijos, kokybė, gamybos sistema ir technologijos.

 

Tags: ElPozo