ElPozo internacionalizacija

Sukurta ElPozo on 30 spalis 2018

1988 metai ElPozo pradėjo eksportuoti prekes į užsienį, tai įvyko tais pačiais metais, kai įmonė pradėjo plėstis nacionalinėje rinkoje. Ispaniški ElPozo mėsos gaminiai atsirado įvairiose pasaulio šalyse.

Įmonės veikla, pagrįsta inovacijomis ir lankstumu, tapo pagrindiniu veiksniu tarptautinėje plėtroje ir įspūdingu įmonės produkcijos priėmimu tarptautinėje rinkoje.

ElPozo Alimentacion yra įsitvirtinusi daugiau nei 80 pasaulio 

ElPozo Fuet Japonijoje 

ElPozo buvo pirmoji Ispanijos įmonė, kuri eksportavo fuet dešrą į Japoniją.

  

Prisitaikymas prie vartotojų poreikių 

Skirtingose šalyse yra skirtingi skoniai ir pageidavimai, todėl ElPozo pritaiko savo produkciją prie kitų šalių poreikių. Pavyzdžiui: dešra "Sarta" yra pritaikyta prancūzų, vokiečių, belgų ir olandų vartotojams. O vytintas serrano kumpis, kuriam buvo sukurtos įvairiausios koncepcijos yra pritaikytas įvairioms tarptautinėms rinkoms.

  

Dabartinė internacionalizacija 

Šiuo metu ElPozo Alimentacion yra įsitvirtinusi daugiau nei 80 pasaulio šalių ir šis rodiklis per metus padidėjo dviženkliu skaičiumi. Praeitais metais pardavimai užsienyje išaugo 18 %, kas sudaro 221 milijoną eurų ir reiškia ElPozo produkcijos pripažinimą ir sėkmę užsienio šalyse. ElPozo užsienio atstovybes galite rasti Prancūzijoje, Portugalijoje ir Šanchajuje (Kinija).

 

Ateities planai 

Toliau augti ir labiau įsitvirtinti rinkose, kuriose jau prekiaujama ElPozo produkcija bei didinti eksporto kvotą, sutelkiant mūsų dėmesį  į tokių šalių kaip Brazilija, Indija, Kinija, Pietų Afrika ir Rusija, rinkas.

Tags: ElPozo