Ispaniški produktai - žvaigždės - visuose Kalėdiniuose krepšeliuose

Sukurta ElPozo on 26 gruodis 2018
Kalėdos artėja o su jomis taip geidžiami Kalėdiniai krepšeliai. Tai iliuzijų laikas, kai darbuotojai, tiekėjai ir klientai yra maloniai nustebinami, gaudami mažą padėkos dalelę už jų darbą - Kalėdų krepšelį.

 

Ispaniški produktai  - žvaigždės - visuose Kalėdiniuose krepšeliuose

Aptikome nesuskaičiuojamą kiekį Kalėdinių krepšelių rūšių. Netgi yra kompanijų, kurios dovanoja patirtis ar dekoracijas Kalėdų krepšelyje. Tačiau patys meistriškiausi Kalėdiniai krepšeliai yra tie, kuriuose yra gausu maisto, ypatingo maisto, gurmaniško, aukštos kokybės.

 

Ispanijoje įprasta, kad gerame Kalėdų krepšelyje yra Serrano kumpio kartu su geromis Iberijos dešrelėmis.

 

Yra daug priežasčių, kodėl dovanojamas ispaniškas kumpis. Visi mėgsta Serrano kumpį, tiek Kinijoje, Ispanijoje, Anglijoje ar Vokietijoje. Serrano kumpiu dalinamasi namuose, su šeima, arba kai aplanko draugai. Visada yra gera proga atpjauti gabalėlį kumpio ir pasidalinti juo ant stalo. Tai dovana, kurios negalima lengvai palyginti, kiekvienas, kuris savo Kalėdų krepšelyje turi Serrano kumpį, yra labai laimingas žmogus.

 

Kalėdiniai krepšiai, pilni ispaniškų produktų, dovanojami ne tik Ispanijoje. Ispanų virtuvė pastaraisiais metais itin smarkiai paplito visame pasaulyje. Yra daug šalių, kuriose vertinamas geras Iberijos čioriso bei geros Iberijos fuetek dešrelės .

 

Kas gi nenorės Iberijos dešrelių ir Serrano kumpio savo Kalėdų krepšelyje? Ieškodami internete, rasite daugybę bendrovių iš viso pasaulio, kurios siūlo Kalėdų krepšelius su Ispanijos produktais. Ir žinoma, Serrano kumpio ir dešrelių iš “ElPozo” negali trūkti!

Tags: ElPozo, Christmas