Brandintų Ispanijos Produktų Eksportas

Sukurta ElPozo on 30 sausio 2019

Ispanijoje mėsos pramonė yra ketvirtas pagal dydį sektorius, o Ispaniški produktai lyderiauja Europos skalėje, pasak “ANICE”. Brandinti “ElPozo” produktai atitinka griežtus kokybės standartus ir yra pastovių investicijų į inovacijas rezultatas. Šiuo metu labiausiai vartotojų vertinami faktoriai yra kokybė, pirkimo patirtis, naujovės, tvarumas ir sveikata.

 

Brandintų dešrelių Eksporto Tendencijos Ispanijoje

Brandintos ispaniškos dešrelės yra žinomos visame pasaulyje, ir tai matoma per paklausos augimą. Taigi pastebime, kad vos per 10metų brandintų dešrelių gamyba padidėjo daugiau nei 10 tonų, nuo 196,280 tonų 2007 metais iki 209 000 tonų 2017 metais

Dešrelių ir kumpių gamyba Ispanijoje sudaro dalį mūsų plačios ir turtingos virtuvės, kurią labai vertiname tiek šalyje, tiek ir už jos sienų. Pažymėtina, kad pastaraisiais metais smarkiai padidėjo eksportas į Azijos šalis o Rytų Europos šalys patyrė bumą.

 Parsisiųsti produktų katalogą

 

Iš 15 šalių Europoje, didžiausią brandintų dešrelių paklausą turi Prancūzija, Jungtinė Karalystė ir Portugalija.

 

Su "ElPozo" jau esame 80-yje pasaulio šalių. Vartotojas ir jo poreikiai yra mūsų veiklos centras. Vartotojas yra esminis mūsų integracijos apykaitos modelis. Tai parodo mūsų produktai, pagaminti šiuolaikiškam vartotojui, vertinančiam kokybę.

O svarbiausia - tradiciški Ispanijos gaminiai, kurių skonio reikalauja klientai iš kiekvienos šalies.

Tags: ElPozo, Chorizo, Serrano kumpįs, Fuet, Salami