Ispaniški produktai, apdovanoti už jų kokybę - fuetek dešrelės ir aštrusis čioriso

Sukurta ElPozo on 23 sausio 2019

"ElPozo" įmonėje mes visada stengiamės pasiūlyti neprilygstamos kokybės ispaniškus produktus, turinčius tradicinį skonį ir kvapą. Visos pastangos yra atlyginamos: mūsų produktai tokie kaip aštrusis čioriso   ir fuetek “Tournebon” dešrelės apdovanoti už aukščiausią kokybę.

 

mūsų produktai tokie kaip aštrusis čioriso   ir fuetek “Tournebon” dešrelės apdovanoti už aukščiausią kokybę.

Prancūzijoje žurnalas “Linéaires” kuri specializuojasi tiekimo sektoriuje, įmonės "ElPozo" prekinį ženklą "Tournebon" įvardijo kaip geriausios kokybės fuetek dešreles. Taigi "ElPozo" fuetek dešrelės tapo nugalėtojos tarp visų fuetek dešrelių prekinių ženklų.

 

Jei vartotojas nori ispaniškų gaminių, turinčių puikų skonį, kokybę ir aromatą, jis turėtų rinktis “ElPozo” prekinį ženklą, kaip rodo įvairūs apdovanojimai ir nominacijos.

 Parsisiųsti produktų katalogą

Prancūzijos vartotojo pirmenybė “ElPozo” produktams yra aiškiai matoma. Pakanka tik pastebėti "Fuetec Tournebon" apyvartą Prancūzijoje. "Fuetec Tournebon" apyvartos apimtis bei vertė Prancūzijoje yra aukščiausia, lyginant su kitais fuetek dešrelių prekiniais ženklais.

 

“ElPozo” produktai išsiskiria dėl jų autentiškumo ir puikaus ingredientų balanso – savybių kurios taip pat pripažintos Vokietijos rinkoje. Vokietijoje "Fuetec" ir "Chorizo Sarta Picante" gaminiai gavo Aukso Medalį už Puikią Kokybę, kurį suteikė Vokietijos Žemės Ūkio Draugija (DLG), o tai yra aukščiausias organizacijos pripažinimas.

 

Šis paskutinis pripažinimas matomas ant fuetek ir aštriojo čioriso pakuočių, išspausdintu aukso medalio pavidalu.

 

Dalyvaudami apdovanojimų metu, ekspertų vertinimo komisijos nariai atsižvelgė į organoleptines produktų savybes, kaip ir jų skonį, išvaizdą bei aromatą.

 

Jei jūsų klientas susidomėjęs aukštos kokybės ispaniškais produktais, “ElPozo” fuetek dešrelės ir ir čiorisas yra tie produktai, kuriuos turite turėti savo prekybiniame stende.

 

Tags: ElPozo, Chorizo, Serrano kumpįs