Patogumas. Ispaniški produktai, skirti šiuolaikiškam vartotojui

Sukurta ElPozo on 06 vasaris 2019

Laikai keičiasi o su jais ir vartojimo įpročiai. Šiandien vartotojas vis labiau vertina "patogumo" (angl. “convenience”) faktorių: tai kad produktas yra lengvai, praktiškai, patogiai ir lanksčiai vartojamas. “ElPozo” įmonėje mes augame kartu su mūsų vartotojais, todėl mes padedame patenkinti vartotojų poreikius nedelsiant.

 

ElPozo Convenience

Mes gyvename greitoje visuomenėje, kurioje vartotojas nori kaskart skirti vis mažiau laiko apsipirkimui, o juo labiau sprendimams priimti. Todėl svarbu suprasti vartotojo poreikius ir išspręsti juos mūsų produktais.

 

Vartotojui, kuris vartoja "kelyje” (angl. “on the go”), kuris neturi laiko, arba nori skirti savo laiką kitai veiklai, nusipirktas Serrano kumpis tikriausiai neatitiks jo poreikių. Jis pageidautų įsigyti jau supjaustytą Serrano kumpį ir taip mėgautis autentišku ispaniško kumpio skoniu, be poreikio žinoti kaip jį pjaustyti.

 Parsisiųsti produktų katalogą

Tačiau yra ir kita klestinti tendencija, "patirtis" (angl. “experience”), patirti. Kaip galima tiksliai pasirinkti kiekvieną ingridientą taip, kad sukurtumėte receptą. Tai "Šiandien gaminu aš" produktai, pritaikyti palengvinti vartotojo pastangas, atsargiai nurodant ant pakuotės ko galima iš jo tikėtis.

 

Šitaip išskiriame savo 100% Iberijos produktus: Iberijos Fuetec 100% ir mūsų tradicinis Fuetec. Taippat mes išskiriame skonio intensyvumą: "labai aštrus ", "aštrus" arba "saldus".

 

"ElPozo" yra kaip dar vienas šeimos narys, todėl puikiai pažįstame savo vartotojus ir jų poreikius.

 

Kitas esminis aspektas yra dydžiai. Pavyzdžiui, mūsų "Mini čioriso", puikiai tinka šeimoms su mažais vaikais arba vienišiems žmonėms, kuriems nereikia didelių kiekių savo patiekalams paruošti nes jie gamina vienam.

 

Mes visada rūpinamės tuo, kaip priartėti prie tikrojo Ispaniško produkto skonio, kartu su puikia kokybe visiems žmonėms

Tags: ElPozo, Chorizo, Serrano kumpįs, Fuet, Salami