Prekės ženklas, kurį rasite visų ispanų namuose.

Sukurta ElPozo on 18 rugsėjis 2018

Prekinį ženklą ElPozo rasite daugumoje ispanų namų, iš tiesų tai yra dar vienas šeimos narys.

Prekės ženklo žinomumas tai jos pripažinimo tam tikro regiono vartotojų laipsnis, žinių, kurias vartotojai turi apie tam tikrą prekės ženklą lygis. Kita vertus, prekės ženklo pripažinimas tai vartotojo gebėjimas atpažinti tam tikrą prekės ženklą po trumpos apžvalgos.

 

ElPozo kad mūsų prekės ženklas Ispanijoje užima antrą vietą po „Coca-Cola

Mūsų prekės ženklo pripažinimas ir žinomumas yra labai aukšti, tiek, kad mūsų prekės ženklas Ispanijoje užima antrą vietą po „Coca-Cola“. Įmonė Kantar Worldpanel savo metinėje ataskaitoje  Brand Footprint puikiai apibrėžia pasirinkimus, kuriuos daro Ispanijos šeimos renkantis vieną ar kitą prekinį ženklą. ElPozo išsiskiria kaip prekinis ženklas, kurį renkasi 8 iš 10 Ispanijos šeimų.

Žiūrint pagal zonas, ElPozo prekinis ženklas pirmauja ne tik savo, tai yra Mursijos autonominiame regione, bet ir dar 5 autonominiuose regionuose: Andalūzijoje, Estremadūroje, Baskijoje, Kanarų salose ir Kastilijoje ir La Mančoje (viso Ispanijoje yra 17 autonominių regionų). Jeigu žiūrėtumėme pagal visos Ispanijos užimamos teritorijos plotą (505990 km²), ElPozo prekinis ženklas pirmauja 46,34% bendro Ispanijos ploto teritorijoje.

Tam tikrus produktus vartoja visi, tai yra didelę paklausa turintys masiško vartojimo produktai.  Tai lengvai prieinami, greito ir kasdieninio vartojimo produktai. Tokie dažno vartojimo prekės ženklų produktai yra perkami kas 125 sekundes. ElPozo patenka į Ispanijos dažno vartojimo prekės ženklų Top 3, užimdama garbingą antrą vietą.

Šiemet jau yra treti metai iš eilės, kai ElPozo yra vienas iš perkamiausių prekės ženklų Ispanijoje.

Tags: ElPozo