Mūsų visiškas maisto produktų atsekamumas

Sukurta ElPozo on 25 spalis 2018

Yra būtina užtikrinti aukščiausią kokybę ne tik gamybos, bet ir viso proceso metu, tai ir daro ElPozo IPK (Integruotos proceso kontrolės) dėka. IPK pagalba yra kontroliuojama visa veikla, kurios metu vartotojas, jo poreikiai ir lūkesčiai yra proceso centre. Tai leidžia užtikrinti visišką, 100 % visų produktų atsekamumą, tokiu būdu užtikrinant aukščiausią kokybę.

 

Kaip yra užtikrinama produktų kokybė?

Į vartotojo klausimus, tokius kaip: Iš kur yra produktai, kuriuos perkame? Kaip yra užtikrinama produktų kokybė? Atsakoma IPK, kurio dėka kontroliuojama visa ElPozo veikla, pagalba. Kontrolė vyksta nuo pradžios iki pabaigos:

 

  1. Žemės ūkis yra nuolat tiriamas siekiant gauti geriausias žaliavas gyvulių maitinimui. Tokiu būdu gaunami sveiki ir subalansuoti pašarai, kuriais maitinami gyvūliai.
  1. Gyvūlininkystė - geriausių veislių baltųjų ir Iberijos kiaulių, kalakutų ir galvijų auginimas.
  1. Perdirbimas - perdirbimo etape užtikrinamas aukštų inovacijų panaudojimas ir gamybos pajėgumo lygis. 
  1. Mėsų paruošimas: mėsos perdirbimo cechai turi naujausią įrangą ir juose yra užtikrinama aukščiausio lygio maisto sauga. 
  1. Gamyba: labai platus produktų asortimentas pritaikytas visiems skoniams. Yra tenkinami visi vartotojų poreikiai pagal skirtingas vartotojų grupes: gaminiai iš Iberijos kiaulienos, gaminiai su mažu druskos kiekiu, klasikiniai produktai, kepimui skirti produktai ir t.t. 
  1. Klientų aptarnavimas, kurio vienintelis tikslas – patenkinti klientai.

 

 

IPK metu gaunamas atgalinis ryšys iš pardavimo vietų, iš vartotojų ir iš tiekėjų, tai mums leidžia dar labiau tobulėti ir atsinaujinti, atsižvelgiant į bet kokius paklausos pokyčius, viršijant mūsų klientų lūkesčius. 

Ši schema leidžia užtikrinti visišką maisto produktų atsekamumą, nuo pačios proceso pradžios iki jo pabaigos.

Nes nepakanka būti geriausiais vienoje gamybos srityje, reikia būti geriausiu visoje vertės grandinėje.

  

 

Tags: ElPozo