Ispanijos įmonė, tipiški ispaniški produktai.

Sukurta ElPozo on 20 rugsėjis 2018

ElPozo tai ispaniška šeimos įmonė, turinti beveik 65 metų senumo tradicijas. Įmonė buvo įkurta 1954 metais Ispanijos pietryčiuose, Alama de Mursija miestelyje. Viskas prasidėjo nuo nedidelės mėsos gaminių parduotuvės, o kas gali būti geriau nei mėsos gaminių parduotuvė tipiškų ispaniškų mėsos produktų pardavimui. Ispaniški produktai pagaminti Ispanijoje.

 serrano kumpis ElPozo 

Dešros ir kiti mėsos gaminiai yra vienas iš pagrindinių Viduržemio dietos elementų, ir yra žinomi visame pasaulyje jau daug šimtmečių.  Senovės dokumentuose romėnai reiškė savo susižavėjimą vytintais kumpiais ir kitais mėsos gaminiais atvežtais iš Hispanijos (Romėniškoji Ispanija). Taip yra išlikę ir lygi šiol, Iberijos kultūra ir susižavėjimas Iberijos produktais nei kiek neišblėso.

Pavyzdžių nereikia ilgai ieškoti, vytintas „serrano“ kumpis yra gaminamas tik Ispanijoje ir yra vienas iš ypatingiausių maisto produktų šalyje. Norint išvytinti „serrano“ kumpį nepakanka noro, dar reikia turėti praktinės patirties ir žinių. Mes galime kalbėti iš patirties, ElPozo įmonėje labai gerai žino kuo skiriasi vienas produktas nuo kito, geresnės kokybės produkto, apie gyvulių auginimą ir produktų vytinimą, tokiu būdu yra gaminami aukščiausios kokybės ispaniški mėsos gaminiai.

 Parsisiųsti produktų katalogą

 

Mėsa yra itin svarbi Ispanijoje ir Ispanijos virtuvėje, todėl mes turime tokią didelę mėsos gaminių įvairovę: „salchichon“ dešros, saldžios ir aštrios „chorizo“ dešros, vytinti „serrano iberico“ kumpiai, „fuet“ dešros ir kt., visi jie randa savo vietą Viduržemio dietoje bet kokiu paros metu.  Ispanas gali suvalgyti pusryčiams skrebutį su vytintu „serrano“ kumpiu, pietums troškinį su „chorizo“ dešra, užkąsti „fuet“ dešros pavakariams ir vakarienei pasirinkti įvairių mėsos gaminių rinkinį, ir tai visiškai normalu.

 

Iberijos mėsos gaminiai, ne tik vytintas „serrano“ kumpis, yra žinomi ir mėgstami visame pasaulyje, įskaitant Europos, Azijos ir Okeanijos šalis. Geriausi Iberijos mėsos gaminiai yra eksportuojami iš Ispanijos tam, kad visas pasaulis galėtų su jais susipažinti.

Tags: ElPozo