ElPozo en Meat Attraction

Sukurta ElPozo on 08 lapkritis 2018

Šių metų rugsėjo 18, 19 ir 20 dienomis ElPozo dalyvavo antrojoje tarptautinėje mugėje Meat Attraction. Šiemet mugę, kurią organizuoja IFEMA ir ANICE (Nacionalinė mėsos pramonės asociacija), atidarė žemės ūkio, žuvininkystės ir maisto ministras Luisas Planas.

 

ElPozo en Meat Attraction 

Šio parodos metu ElPozo stende buvo pristatytos sveikos mitybos ir puikios kokybės pasiūlymai, taip pat ElPozo naujovės ir tyrimų rezultatai. Du novatoriškų ir sveikų produktų pavyzdžiai yra virtas kumpis vaikams ir kalakutienos krūtinėlė „pro“.

Virtas kumpis „pro“ yra bendradarbiavimo su Mursijos Katalikų universiteto fiziologijos ir sporto mitybos tyrėjų grupe rezultatas. Virtas kumpis vaikams yra sveikas produktas, specialiai sukurtas jaunimui, su sumažintu riebalų ir druskos kiekiu, dėl šio produkto ElPozo gavo licenciją iš „The Incredibles“ (Disney).

 

Be to, vartotojams buvo pristatyti ir kiti katalogai su daugiau nei 1 500 šviežių ir perdirbtų produktų.

Meat Attraction – tai kasmetinis tarptautinis susitikimas, į kurį atvyksta gamintojai, pirkėjai ir kiti mėsos pramone suinteresuoti asmenys. Joje pristatomos gamybos naujovės, vartotojų tendencijos ir platinimo kanalai.

 

Šių metų „Meat Attraction“ svarbiausi renginiai buvo „Tarptautinis pirkėjų susitikimas“, kuriame dalyvavo 70 pirkėjų iš 55 bendrovių atvykusių iš 15 šalių ir „Tarptautinė pirkėjų programa“, kurioje dalyvavo iš viso 243 pirkėjai iš 25 šalių, daugiausia iš Europos, Azijos ir Lotynų Amerikos.

 

ElPozo visada mielai susisiekia su (būsimais) nacionaliniais ir tarptautiniais klientais, o mugės, pavyzdžiui, „Meat Attraction“, suteikia mums galimybę tai padaryti.

 

2019 m. „Meat Attraction įvyks nuo rugsėjo 17 iki 19 dienos.

Tags: ElPozo