Sukurkite nepamirštamas Kalėdas: kalėdinio krepšelio paruošimas

Sukurta ElPozo on 28 lapkritis 2023

Kalėdos – magiškas metas, kviečiantis dalintis ypatingomis akimirkomis ir dovanomis. Kas gali geriau nustebinti Jūsų artimuosius, jei ne Jūsų pačių kruopščiai sukurtas kalėdinis krepšelis? Šiais metais plačią „ElPozo“ produktų liniją sujungėme su autentiškais lietuviškais skoniais, kad galėtumėte sukurti tikrai unikalų kalėdinį krepšelį.

Toliau Jums papasakosime, kaip žingsnis po žingsnio paruošti nepamirštamą kalėdinį krepšelį.

1. Tradicinė ispaniška bazė:

Pradėkime nuo klasikos. Ji apima nemažai „ElPozo“ gaminių, tokių kaip vytintas serrano kumpis, vytinta chorizo dešra, nerūšinė, vytinta ispaniška dešra fuetec trufa, klasikinės dešrelės ar TAPAS Serrano mišinys, kurie pridės Jūsų krepšeliui autentišką ispaniškos gastronomijos prisilietimą. Šie aukštos kokybės produktai, net neabejojame, bus kalėdinio krepšelio pagrindinė žvaigždė. Rekomenduojame renkantis gaminius pritaikyti juos pagal Jūsų artimųjų skonį, atsižvelgti į kiekvieno poreikius ir tokiu būdu labiau šias dovanas suasmeninti.

2. Lietuviški prisilietimai:

Įdėkite tipiškų lietuviškų gaminių, kad praturtintumėte savo krepšelį. Galite pridėti „Piparkūko“ imbierinių sausainių, lietuviško medaus, vietinių sūrių ar likerio butelį „Žalgiris“. Taip suteikdami Jūsų krepšeliui papildomą originalumo ir savitumo pojūtį.

3. Šventiniai gėrimai:

Į kainą įskaičiuotas butelis šampano ar ispaniško vyno šventinio laikotarpio paminėjimui. Taip pat galite pridėti lietuviško craft alaus ar net butelį tradicinio likerio šventinio įspūdžio sukūrimui. Paliekame tai Jūsų pasirinkimui!

4. Dekoratyviniai elementai:

Įsitikinkite, kad savo krepšelį pateikiate patraukliai. Naudokite dekoratyvinę dėžutę, perriškite ją šventine spalvota juostele ir pridėkite kalėdinių dekoracijų.

5. Asmeninė žinutė:

Kad dovana būtų dar vertingesnė, pridėkite suasmenintą atviruką su pačiais geriausiais linkėjimais. Galite paminėti Jūsų kruopščiai atrinktus produktus, taip parodydami meilę ir rūpestį tam ypatingam žmogui.

6. Kalėdinio krepšelio pateikimas:

Tvarkingai išdėliokite gaminius ir užtikrinkite akiai patrauklų dizainą. Žaiskite su spalvomis ir tekstūromis, kad sukurtumėte vizualiai malonų pateikimą.

Su šiuo kalėdiniu krepšeliu Jūs ne tik dalinatės išskirtiniais aukštos kokybės produktais su savo artimaisiais ir draugais, bet ir patirtimi bei tradicijomis, ateinančiomis iš dviejų skirtingų kultūrų. Tegul šios Kalėdos būna kupinos džiaugsmo ir įsimintinų skonių!

 

Tags: tapas elpozo, ispanų gastronomija, Kalėdas

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite