Šalto alaus bokalas

Sukurta ElPozo on 30 balandis 2019

Įsivaizduok, kad grįžti pavargęs po darbo į namus ir išsitiesi ant sofos žiūrėti futbolo rungtynių. Žinai, kas galėtų būti dar geriau? Šalto alaus bokalas ir ispaniškų mėsos užkandžių lėkštė.

sdf 

Ar pagalvojus apie Ispaniją ateina į galvą koks nors maisto produktas? Neabejojame, kad taip. Tačiau turbūt nežinojai, kad pats populiariausias maistas ispanų namuose yra ispaniški mėsos užkandžiai, užgeriami alumi.

Šiame įraše papasakosime, kaip paruošti užkandžius prieš futbolo rungtynes.

Pirmiausia reikia susirasti medinę lentelę ir gerai pagaląstą peilį. Supjaustome dešrą riekelėmis taip, kaip parodyta nuotraukoje. Prie šio patiekalo taip pat galime papjaustyti duonos arba patiekti pomidorų padažo, kuriame galima suvilgyti duoną ir užsidėti ant jos gabalėlį dešros ar kumpio.

Ispanijoje daugiausiai valgoma salčičono, čoriso ir serano. Rekomenduojame paruošti įvairių užkandžių lėkštę, kaip parodyta nuotraukoje, kad galėtum palyginti skonius ir išsirinkti labiausiai patinkantį.

Pasiruošęs žymųjį ispanišką užkandį (tapa) griebk šalto alaus bokalą ir mėgaukis futbolo varžybomis.

Įspėjame, kad kartą pabandžius nebus kelio atgal, nes visuomet prieš išsitiesdamas ant sofos prisiminsi ir pasiruoši savo mėsiškų užkandžių lėkštę prie alaus. Tai išskirtinis būdas prieš miegą pasimėgauti gardumynais. Siūlome išbandyti ir pasidalinti savo įspūdžiais.

Jeigu mėgsti ypatingas akimirkas leisti kartu su draugais ir šeima, pasidalink šiuo įrašu ir pakviesk juos karu pasimėgauti šiais lengvai paruošiamais gardžiais delikatesais.

 

Parsisiųsti produktų katalogą 

Tags: RAKTINIS ŽODIS

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite