Patarimai tobuliems kepsniams.

Sukurta ElPozo on 18 rugsėjis 2018

Oficialiai, pagal kalendorių vasara baigiasi rugsėjo 1 dieną, bet turime pripažinti, kad mums labai patinka vasara, taigi norime pasidalinti keletu patarimų norintiems pasigaminti tobulus Iberijos kepsnius.

 

ElPozo yra prekės ženklas, kurį perka dauguma Ispanijos namų ūkių.

Ką naudosite kepsninės užkūrimui? Anglis ar malkas? Jei norite pasigaminti įvairių rūšių kepsnius labiau patartina naudoti anglis, o jei viską iškepsite per vieną kartą, galite naudoti malkas. Turėkite kantrybės ir neskubėkite sudėti mėsos ant grotelių tik anglims užsiliepsnojus, palaukite kol anglys papilkės, kas gali užtrukti apie pusę valandos ar net daugiau.

 

Grotelių valymui galite naudoti per pusę perpjautą svogūną, tokiu būdu jums neprireiks ieškoti metalinio šepečio ar kokių kitų įrankių.

 

Pripažinkime, mėsa, pagaminta ant kepsninės visuomet yra skanesnė, galbūt dėl dūmų kvapo ar todėl, kad pagaminta ant anglių. O gal tai todėl, kad mes susitikome su savo draugais ir artimaisiais.

 Test: Sekate Viduržemio jūros regiono gyvenimo būdą?

Kokią mėsą kepti kepsninėje? Geriausia iš pradžių pagaminti lengvesnį maistą, pavyzdžiui iešmelius su vištiena ir daržovėmis ar iešmelius su daržovėmis – tinkančius vegetarams, dešreles, o paskui pereiti prie sunkesnės mėsos. Geroje ispanų kepsninėje negali trūkti ant grotelių keptų mini ar įprastų „chorizo“ dešrų

 

Kitas patarimas, niekada nesūdykite mėsos iš anksto, darykite tai kai mėsa jau kepa ant grotelių, tokiu būdu jūsų kepsniai neperdžius ir išliks sultingi. Prie kepsnių geriausiai tinka salotos, duona ir įvairūs padažai, bet atsargiai, jei patieksite visą tai ant stalo, kuomet mėsa dar nėra iškepusi, jūs rizikuojate, kad jūsų svečiai prisivalgys anksčiau laiko ir nebeturės apetito. Geriau patiekite viską ant stalo kai ištrauksite mėsą iš kepsninės.

 

Ir žinoma, norint padaryti gerą ispaniškų kepsnių vakarėlį, galite prie kepsnių pateikti vandens su citrina ir mėtomis, kuris puikiai tinka atsigaivinti šiltą vasaros vakarą.

 

Vidinė nuoroda į produktus, mėsą. Ir vidinė nuoroda į kitus straipsnius.

Tags: Planai su

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite