Kumpis ir mėsos gaminiai, kad jų niekad netrūktų ant Jūsų šventinio stalo!

Sukurta ElPozo on 30 gruodis 2020

Ispanijoje kalėdinis laikotarpis yra neįsivaizduojamas be didelės lėkštės serano kumpio (isp.jamónserrano) kartu su įvairių rūšių dešromis ir mėsos gaminiais, ypač per Kūčias ir Naujųjų metų išvakarėse.

Jei Jūs itin mėgstate ispanišką virtuvęsu ją charakterizuojančiais ispaniškos gastronomijos produktais, siūlome Jums apsilankyti ElPozoAlimentaciónskyriuje, kuriame rasite išskirtinius maisto gaminius ir tokiu būdu maloniai nustebinsite savo šeimą, giminaičius bei svečius su gausiuįvairių dešrų, mėsos gaminių beiserano kumpio rinkiniu, kuris yra skoningai pateiktas, garantuojantis pasisekimą Jūsų svečių gretose! 

Tai puikus pasirinkimas didelėje draugų ar svečių kompanijoje, kadangi šie mėsos gaminiai nepalieka abejingų ir yra lengvai bei greitai paruošiami. Turint omenyje, kad TapasElPozo kumpis jau yra iš anksto supjaustytasgriežinėliais, todėl bus dar paprasčiau jį paruošti.

 tabla-embutidos-navidad_ElPozo

 

Kaip paruošti tobulą mėsos gaminių stalą Kalėdoms

Galime užtikrinti Jus, jog kalėdinių patiekalųstalas yra neįsivaizduojamas be serano kumpio, kadangi jis yra vienas iš pagrindinių ir svarbiausių šio stalo užkandžių, taip pat ant šventinio stalo negali trūktičioriso(isp.chorizo) dešros, nugarinės bei vytinto sūrio. Ir, žinoma,galite jį papildyti mūsų Fuetec ir Salami dešromis.

Kaip jau esameminėję, labai svarbu, kad bent kelias minutes prieš kumpio bei kitų mėsos gaminių vartojimą, išimtumėte juos iš šaldytuvo ir palaikytumėte 22-25 laipsnių aplinkos temperatūroje, tokiu būdu žymiai labiau atsiskleis jų skonis.

Be to, rekomenduojame raudonos spalvos mėsos gaminius patiekti atskirai nuo likusių mėsos gaminių.

Be šių pagrindinių produktų nepamirškite ypač tyro aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus ir šviežios duonos, skrudintos duonos, ilgųjų bei trumpųjų duonos lazdelių.

CATALOGO LT 

Duona yra idealus pasirinkimas su bet kokiu mėsos gaminiu bei, žinoma, su serano kumpiu. Ji gali būti įvairiai paruošta: supjaustyta riekelėmis, paskrudinta arba palikta neskrudinta, tačiau mes Jums rekomenduojame, kad duonos riekelės būtų paskrudintos ir traškios. Patariame Jums užpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ant Jūsų pasirinktos duonos riekės ir ant viršaus uždėti kumpio, dešros ar kito mėsos gaminio griežinėlį, esame įsitikinę, kad šis užkandis Jums tikrai patiks!

Taip pat jei šio kalėdinio stalo vaišes ragausite su vyno taure, ilgosios ar trumposios duonos lazdelės padės neutralizuoti jo skonį ir tarsi „nuvalyti gomurį“ bei tokiu būdu leis Jums geriau įvertinti ElPozoserano kumpį ir mėsos gaminius.

Be to, mūsų serano kumpiai ir kiti įvairūs mėsos gaminiai puikiai tiks su vaisiais, ypač rekomenduojame paragauti šiuos derinius: kumpį su melionu bei vynuoges ar figas su dešromis ir kitais mėsos gaminiais.

O dabar, kai jau žinote, kaip galite maloniai nustebinti bei palikti neišdildomą įspūdį savo giminaičiams bei svečiams, tad ko gi dar laukiate?Siūlome Jums jau dabar paragauti mūsų ElPozo mėsos produktų!

Pabaigai, kadangi jau kalbame apie šventinius pietų ir vakarienės stalus per Kalėdas... norėtumėme pasiteirauti Jūsų, kaip manote, ką dažniausiai atneša kiekvienas pakviestas svečias kalėdiniu laikotarpiu? Ogi populiariausias pasirinkimas yra nustebinti šeimininką puikios kokybės vynu! Tokiu būdu išreikšite savo didelį dėkingumą ir rūpestį, kadangi geras vynas tai ne tik gražus butelis ar pakuotė, bet tai laikas ir atsidavimas ieškant tinkamiausio varianto.

 

RECETAS CHORIZO LT

Tags: Serrano kumpio, ispaniškos gastronomijos produktais, kalėdinių patiekalųstalas

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite