Susipažinkite su keliomis mažiau žinomomis turistinėmis Ispanijos vietomis, kurias verta aplankyti birželio mėnesį

Sukurta ElPozo on 25 birželis 2021

Dabar, kai pandemijos situacija skiepų pagalba vis gerėja, Ispanijos ir kitų šalių sienos jau po truputį pradeda atsiverti turizmui, atsiranda vis daugiau galimybių atvykti į mūsų šalį. Tačiau labai svarbu nepamiršti ir toliau laikytis visų saugumo reikalavimų bei nustatytų normų prieš keliaujant į Ispaniją, pavyzdžiui, PGR testas ar kiti papildomi dokumentai, ir, žinoma, atvykus čia, laikytis visų nustatytų apribojimų bei saugumo reikalavimų. Atminkite, kad ši pandemija dar nėra įveikta, todėl turime ir toliau elgtis atsakingai tiek dėl mūsų pačių, tiek dėl kitų saugumo.

tourism_spain_jun_elpozo_tapas

Birželis, idealus mėnuo mėgautis atpalaiduojančiu poilsiu

Kelionė į Ispaniją birželio mėnesį yra puikus pasirinkimas ne tik poilsiui, bet ir naujų, mažiau žinomų turistinių vietų pažinimui. Tokiu būdu ne tik išvengsite minios lankytojų, bet taip pat pasimėgausite puikiomis oro sąlygomis, dar be ekstremalių karščių. Kadangi jau prasideda vasaros sezonas ir Ispanijoje vis daugėja išsiilgusių saulės bei paplūdimio turistų, todėl iš „El Pozo“ mes Jums norime rekomenduoti kelias dar neatrastas arba mažai žinomas vietas, kurias galėsite aplankyti vasarą: nuo ramių paplūdimių iki miestelių, garsėjančių senosiomis tradicijomis.

  • Calpe
    Jei keliausite į Valensijos regioną, rekomenduojame atvykti į šį miestą ir taip pat prasukti pro Alikantės pakrantę. Nepamirškite ir „San Chuano laužų“ (isp.las Hogueras de San Juan) festivalio.

  • Įlankos Tarida ir Pada
    „Cala Tarida“ yra nedidelė įlanka, apsupta uolėtų atodangų bei girių. Jei jums patinka nardyti, tai puikus pasirinkimas Jums. O vėliau - vakarėlis Ibizoje. „Cala Pada“ puikiai tiks pasiilsėti paplūdimyje netoli Jūsų nakvynės vietos, su daugybe gardžių ir akį traukiančių gastronominių pasiūlymų baruose ir restoranuose.

  • Arenal d'en Castell ir Cala Blanca
    „Arenal d'en Castell“ idealiai tiks tiems, kurie nori pasimėgauti paplūdimiu ir ramybe mažoje Menorkos saloje. O „Cala Blanca“ puikus pasirinkimas norintiems šiek tiek aktyviau praleisti laisvalaikį – pasivaikščioti pakrantėmis bei išbandyti dviračių takus.

  • Šviesos pakrantė (isp.Costa de Luz)
    Jei norite išbandyti jėgos aitvarą, Tarifoje, Kadize.

  • Es Pujols
    Apsilankykite Formenteroje ir mėgaukitės šiuo mažu miesteliu su balto smėlio paplūdimiais ir sūraus vandens mariomis.

  • La Zamora paplūdimys (La Palma)
    La Palma salos pietuose rasite fantastišką juodo smėlio paplūdimį, kurį supa daugybė uolų. Patariame ne tik išsimaudyti jame, bet taip pat nepraleisti įspūdingo vaizdo saulei leidžiantis.

  • Paplūdimys ir Cobijeru ola (Asturias)
    Nes Astūrijoje ne viskas yra kalnai ir žygiai pėsčiomis.

  • Mundo upės ištakos
    „Calares del Mundo y de la Sima“ gamtos parke, Albasetėje, norintiems leistis į žygius pėsčiomis ir aplankyti šį gamtos stebuklą.

  • Siurana
    Taragonoje randame šį mažą miestelį, iš kurio atsiveria vienas geriausių vaizdų į visą pusiasalį, į Montsanto kalnų grandinę ir Siurana slėnį.

  • Turégano
    Žavingas nedidelis miestelis Segovijoje, kuris XV amžiuje tapo svarbia Kastilijos karalystės vieta ir laikina karalių rezidencija.

  • Ronda ir Caminito del Rey
    Apsilankymas Malagos centre ir ekskursija po „Caminito del Rey“ pėsčiųjų taką, einantį per Gaitanes tarpeklį, per kurį eina tik patys drąsiausi.

 

tapas-jamon-elpozo
tapas-salami-chorizo-salchichon-elpozo

Pabaigai supažindinsime Jus su gastronominėmis rekomendacijomis: mūsų gardžios „El Pozo Tapas“ užkandžiai su serrano kumpiu, chorizo dešra ir saliamiu, idealiai tinkantys paplūdimiui, žygiui ar lankantis vienoje iš mūsų siūlomų vietų. Pusryčių metu pasisemkite jėgų su skrudintos duonos riekele su kumpiu ir pomidorais, kartu su stikline sulčių ar kavos puodeliu. Nuo ryto iki popietės – nedidelis sumuštinukas arba stiprus sumuštinis iš serrano kumpio, chorizo dešros, salchichón dešros arba salamio su sūriu ir šviežio pomidoro griežinėliais bei salotomis. Skanu, sveika ir užkraus energijos visai dienai.

fuetecs_elpozo

 

Tags: Ispanijos tradicinė virtuvė, ispanija, ispaniškos gastronomijos produktais, turizmas Ispanijoje

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite