Geriausia iškyla keliaujant kuršių nerijoje

Sukurta ElPozo on 04 liepa 2019

Kaip malonu mėgautis vasara leidžiant laiką atvirame ore! Nieko nėra geriau gurmaniškai sielai nei gardi iškyla Kuršių Nerijos paplūdimyje. Mėgstu piknikus, nes neformalioje aplinkoje galima mėgautis gamta, tuo pat metu valgant skanų sumuštinį ir gurkšnojant vyną ar šampaną. Be to, piknikai yra universalūs, jų būna įvairiausių: su šeima, savo pora ar draugais. Jei tau patinka iškylos, noriu pasidalinti keliais patarimais, kaip pasiruošti savo vasaros piknikui.

Suktinukai

Šie suvynioti sumuštiniai yra puikus užkandis iškylai. Juos susukti ilgai netrunka, o be to galima pridėti daugybę ingredientų. Mes rekomenduojame užpildyti suktinukus Serrano kumpiu ElPozo arba ElPozo saliamiu.

Užkandžiai su chorizo dešra ir sūriu

Tobulas užkandis tavo iškylai yra padarytas iš šviesios duonos, sūrio ir chorizo dešros griežinėlio. Tai bus puikus vieno kąsnio sumuštinukas tavo ekskursijai. Rekomenduojame tau mūsų ispanišką chorizo dešrą ElPozo - intensyvaus skonio, kaip tau ir patinka.

tapas-chorizo

Sumuštinis su vytinta dešra „im weggla”

Panašus į suktinuką, bet stipresnio skonio - siūlome tau paragauti itin ispanišką sumuštinį su vytinta dešra ir sūriu. Perpjauk duoną per pusę, įdėk gabalėlį sūrio, vytintos ElPozo dešros ir gomuriu pajusi tikrą malonumą.

saucisson-in-weggla

Vienas iš iškylos privalumų yra universalumas, kadangi gali valgyti, kur nori: kieme, paplūdimyje, baseine, prie upės, parke, kalnuose... Kada nori: pusryčiams, pietums, užkandžiui ar vakarienei. Ir kaip nori: paprastai, elegantiškai ar romantiškai. Kai tik nuspręsi, kur ir kelintą valandą iškylauti, tau beliks nuspręsti, kokį maistą pasiimti.

Paskutinis patarimas - itin svarbu išsirinkti gerą vietą šešėlyje ar atsinešti skėtį nuo saulės, jei eini į paplūdimį, ypač dėl to, kad tam tikras maistas gali ištirpti ir sugesti. Taip pat nepamiršk pasiimti specialaus maišo šiukšlėms ir po pikniko palikti aplinką švarią.

 

Parsisiųsti produktų katalogą

Tags: Chorizo, tapas elpozo

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite