Galbūt norėtumėte išmėginti jėgas gamindami tradicinius ispaniškus patiekalus su chorizo dešra?

Sukurta ElPozo on 14 lapkritis 2019

Ar Jums patinka ispaniška chorizo dešra? Ar esate iš tų, kurie paprastai valgo sumuštinius su chorizo dešra elpozo pavakariams arba pasilieka ją kaip užkandį prieš pietus ar vakarienę? Jei Jūsų atsakymas teigiamas, norėtumėme užduoti Jums šį klausimą: iki šiol dar nesate jos ragavę, kai ji yra patiekiama vis dar garuojanti, nuimta ką tik nuo viryklės, grotelių ar BBQ kepsninės? Galime Jus užtikrinti, kad jos skonis yra nepakartojamas ir vis dar yra visa gausybė būdų, kaip tuo galite įsitikinti ir ja pasimėgauti: patys būdingiausi patiekalų su chorizo dešra receptai Ispanijos virtuvėje - virtos troškinyje ar sultinyje!

Be jau gerai žinomos „Viduržemio jūros dietos“ ir be tipiškiausių ispaniškų patiekalų, kurie yra puikiai atpažįstami ne tik Ispanijoje, bet ir už jos ribų, tokie kaip, pavyzdžiui, Valensijos paelja (nacionalinis patiekalas su ryžiais bei jūrų gėrybėmis ar vištiena), Andalūzijos gazpacho (tradicinė ispaniška šalta sriuba) ar ispaniškoji tortilija (tipinis omletas su bulvėmis), galime teigti, kad Ispanijos tradicinė virtuvė yra labai plati ir įvairiapusė, praturtinta kiekvieno regiono patiekalais.

recetas-con-chorizo

 

Nors šiomis dienomis ispanų virtuvėje yra glaudžiai susijusios tipiškiausių patiekalų tradicijos ir novatoriškiausi dabartinės virtuvės metodai, ElPozo nori Jums pristatyti labiausiai paplitusius populiariausius patiekalus, gaminamus diena iš dienos ispanų namuose. Šiuose patiekaluose vienas iš pagrindinių ingredientų yra chorizo dešra. 

Tikimės, kad atrinktųjų populiariausių patiekalų su chorizo dešra receptai leis Jums pasimėgauti tikraisiais Ispanijos virtuvės skoniais:

  • Astūrijos Fabada (isp.Fabada asturiana), tradicinis Astūrijos patiekalas, gaminamas su pupelėmis;
  • Troškinti žarnokai (isp.Callos a la madrileña), tradicinis ispaniškas patiekalas;
  • Madrilenijos troškinys (isp.Cocido madrileño), vienas iš žinomiausių sostinės receptų;
  • Lęšiai su chorizo dešra (isp.Lentejas con chorizo), populiarus ispanų virtuvės patiekalas;
  • Duonos trupiniai (isp.Migas de pan), tradicinis Andalūzijos, La Manšos, ir Ekstremadūros patiekalas;
  • Galisų sriuba (isp.Caldo gallego), tipinė Galisijos sriuba;
  • Didžiųjų pupų troškinys (isp.Judiones de la granja), populiarus troškinys Segovijoje;
  • Bulvės pagal Riochos regiono receptą (isp.Patatas a la Riojana), vienas iš labiausiai paplitusių troškinių su bulvėmis.

Jei norite sužinoti, kaip paruošti išvardytus tipinius ispaniškus patiekalus namuose, rekomenduojame Jums atsisiųsti mūsų receptų knygą. Tai galite padaryti spustelėdami šį paveikslėlį.

 

RECETAS CHORIZO LT

Tags: Chorizo, ispaniška chorizo dešra, Ispanijos tradicinė virtuvė

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite