El Pozo tradicija
 kokybė

Sukurta ElPozo on 04 spalis 2018

ElPozo tai ispaniška šeimos įmonė, kuri savo veiklą pradėjo 1935 nuo mažo šeimos verslo. Šiuo metu tai šeimos įmonių grupė, kurios veikla intensyviai išsivystė per pastaruosius dešimtmečius.

Viskas prasidėjo nuo to, kai Mursijos rajono Alama de Mursija miestelyje atsidarė nedidelė maisto prekių parduotuvė pavadinimu “El Pozo Concejil”, iš ten ir kilo ElPozo pavadinimas. Jau 1954 metais atsidarė pirmasis tipinių mėsos gaminių fabrikas. Tais laikais, ElPozo įmonė tiekė savo gaminius tik Mursijos regionui.

Vėliau, 1971 metais prekyba mėsos produktais ir šviežia mėsa jau buvo pakankamai išsiplėtusi, o dar po 8 metų prasidėjo komercinė plėtra. ElPozo savininkai, Fuertes šeima, sugebėjo išplėsti savo mėsos gaminių ir mėsos pardavimus bei apimti visą Ispanijos teritoriją.

 El Pozo tradicija
 kokybė

 

80 metais pasirodė pirmoji ElPozo televizijos reklama, kurioje nusifilmavo labai populiari XX amžiaus viduryje ispanų kino aktorė Rafaela Aparicio.

Devyniasdešimtaisiais metais buvo padaryta keletas milijoninių investicijų siekiant padidinti įmonės gamybos pajėgumą. Buvo paruošta paleidimui nauja vytinto kumpio gamybos įmonė. ElPozo iškilo į padanges, surengusi reklaminę kampaniją dirižablyje, kas tuo metu buvo labai įspūdinga. Ispaniškų mėsos gaminių prekinis ženklas buvo matomas aukštumoje.

Ir pagaliau, dvidešimt pirmame amžiuje ElPozo peržengė tarptautines sienas, ir dabar jos gaminius galime rasti 82 šalyse. Ispanijoje, kaip matome iš turimų duomenų, ElPozo tai vienas iš šeimos narių, nes 8 iš 10 šeimų visuomet turi ElPozo. Šeimos verslas, kuris tapo Ispanijos, o dabar jau ir viso pasaulio šeimų dalimi.

 

Test: Sekate Viduržemio jūros regiono gyvenimo būdą? 

Tags: ElPozo

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite