Mėsos gaminiai, kurių negali trūkti jūsų atsargose

Sukurta ElPozo on 09 spalis 2018

Tam tikrų produktų atsargos visuomet turėtų būti namuose, tai pagrindiniai produktai, tokie kaip birūs: makaronai, ryžiai, miltai; pieno produktai: kiaušiniai, pienas, sūris; vaisiai ir daržovės; konservai , tame tarpe įvairūs padažai ir konservuotos daržovės; alyvuogių arba saulėgrąžų aliejus ir žinoma mėsos gaminiai!

Mėsos gaminiai, kurių negali trūkti jūsų atsargose 

Nors kai kurios parduotuvės dirba iki vėlumos, bet būna ir šventinės dienos ar tiesiog tokios dienos, kada mes nenorime eiti apsipirkti. Visuomet yra naudinga namie turėti atsargas iš kurių galėtume paruošti pagrindinius patiekalus.

Visai nesvarbu kokį mėsos gaminį turėsite atsargose, jis užtikrintai leis jums pasigaminti pietus, sumuštinį ar net ir puikią vakarienę. Turėdami fuet, salchichon ar salchichon extra dešrą pamaitinsite visą šeimą, o jei dar rasite truputį duonos ir sūrio, surengsite tikrą užkandžių vakarėlį.

Tiek aštri, tiek švelnaus skonio chorizo dešra yra idealus užkandis alkiui numalšinti. Turint šaldytuve saliami, salchichon arba chorizo dešrą ir truputį šviežios ar šaldytos duonos jau turite puikų sprendimą sumuštiniui. 

 

Parsisiųsti produktų katalogą

 

Ir žinoma, jūsų atsargose visada turėtų būti vytinto serrano kumpio! Tai neabejotinai vienas iš pagrindinių produktų, kurį galite valgyti vieną arba kartu su kažkuo kitu, jis suteiks savitą charakterį bet kuriam eiliniam patiekalui. Labai skanu suvalgyti keletą kumpio riekelių, bet kaip dėl jo panaudojimo ant picos ar crostini? Jau nekalbant apie melioną su kumpiu.

Akivaizdu jog mėsos gaminių neturėtų trūkti bazinių produktų atsargose, jie ilgai negenda ir puikiai tinka numalšinti alkį tarp pagrindinių valgių.