ElPozo misija

Sukurta ElPozo on 02 spalis 2018

Įmonės egzistavimo priežastis yra apibrėžiama tos įmonės misijoje. ElPozo misija atsispindi visose įmonės veiklose, ir kitaip būti negali.

ElPozo 

Kokia yra ElPozo misija?

Aprūpinti pasaulį mėsa ir jos sveikais bei maistingais gaminiais.

Siekiant įgyvendinti mūsų misiją mes renkamės:

  • Nacionalinės kvotos vystymą, ryžtingą eksporto skatinimą ir tarptautinės partnerystės galimybes.
  • Konkurencingų sprendimų priėmimas, tiek šviežios mėsos ir jos gaminių atžvilgiu, tiek apdorotų gaminių ir paruoštų patiekalų atžvilgiu.
  • Prekės ženklo suvienijimas ir tobulinimas.

 

Šiuo metu mūsų įmonės produkcija yra prekiaujama 82 šalyse ir per praeitus metus užsienyje gautos pajamos siekė 221 milijonus eurų. 78,5 % ispanų šeimų namuose turi ElPozo produktus, o prekės ženklas gauna 130,9 milijonų pranešimų per metus (Kantar agentūros duomenys). Remiantis šiais duomenimis galime teigti, kad įmonės misija yra vykdoma sėkmingai. 

Visi ElPozo gaminiai yra sveiki ir maistingi. Turime labai platų produktų linijų asortimentą, tokių kaip "Al Grill" (kepta ant grotelių), "Al Natural" (natūralūs), "Tapas ElPozo" (ElPozo Tapos) ar "ElPozo Seleccion" (ElPozo pasirinkimas), visi jie priklauso ElPozo prekiniam ženklui.  ElPozo asortimente rasite produktų atitinkančių dabartinę rinkos paklausą, jūs galite rinktis iš Iberijos gaminių, gaminių be laktozės ar konservantų, supakuotų ar sveriamų produktų, ar gaminių turinčių mažai druskos. Konkurencingi sprendimai prisiderinantys prie rinkos, kurie atitiks bet kurio vartotojo poreikius.

Taigi nenuostabu, kad ElPozo Ispanijoje laikomas „vienu iš šeimos narių“, tai prekinis ženklas, kurį rasite beveik kiekvienuose Ispanijos namuose, kadangi dėl integruotos proceso kokybės kontrolės, kurios pagalba užtikrinamas maisto prekių atsekamumas, visi mūsų gaminiai yra išskirtinos kokybės.

Tags: ElPozo