Popietės arbata su ispanišku prieskoniu

Sukurta ElPozo on 14 vasaris 2024

Popietės arbata Ispanijoje tai tikrai nėra trumpa poilsio akimirka pavalgius... Taip pat tai reiškia daug daugiau negu tiesiog numigti siestą (apie siestą būtinai papasakosime kiek vėliau!). Tai puiki proga pavalgius atsipalaiduoti mėgaujantis draugų ar šeimos draugija. Įsivaizduokite jaukią erdvę, kurioje visi ramiai bendraujate ir su šypsena veide klausotės savo artimųjų ar draugų... Skamba gerai, tiesa? Tai yra popietės arbatos esmė.

Šiame straipsnyje susipažinsite su šia nuostabia ispanų tradicija ir sužinosite, kaip praktiškai ją pritaikyti savo namuose, kad galėtumėte gyventi šiuo papročiu, kuris susipina per autentiško malonumo akimirkas.

Ispaniška popietės arbata

Ispanijoje laikomės įvairiausių papročių, o poilsio akimirkos po valgio yra vienas iš tų ritualų, kurių niekad nepamirštame. Nepaisant šių dienų nuolatinio skubėjimo, popietės arbata ir toliau išlieka giliai įsišaknijusiu unikaliu papročiu, ypač kai visi susirenkame savaitgaliais ir atitrūkstame nuo kasdienybės rutinos. Svarbiausia gyventi tuo čia ir dabar bei mėgautis juo kaip savo būties dalimi.

Susikurkite šį ritualą savo namuose

Ar nežinote, kaip į savo namus įnešti šiek tiek ispaniško žavesio? Galime garantuoti, kad tai labai paprasta, beje, ši tradicija gali būti pritaikyta kiekvieno skoniui. Pavalgę pasiūlykite savo svečiams išgerti kavos ar arbatos puodelį ar net, jei pageidauja, pavaišinkite juos nedidele taurele alkoholinio gėrimo. Net jei jau būsite sočiai pavalgę, galite pasiūlyti mėgstamų „ElPozo“ skanėstų asorti, kvieskite juos skanauti iš lėto, visai neskubant. Siūlome Jums padekoruoti lėkštę ar lentelę su geriausiais fuetec: vytinta ispaniška dešra 'fuet ispanų', vytinta ispaniška dešra 'fuetec triuffle', vytinta ispaniška dešra 'iberian' ir vytinta ispaniška dešra 'original fuetec'. Šis gestas sukurs jaukią atmosferą, kuri ir toliau kvies ramiai leisti laiką draugų ar artimųjų kompanijoje.

Kaip matote, šią ispanišką tradiciją pritaikyti savo namuose yra kur kas lengviau nei gali pasirodyti. Pratęskite popietę maloniu pokalbiu, kur svarbiausia mėgautis šia akimirka. Ar išdrįsite šį paprotį išmėginti savaitgalį?

Imagen sobremesa-1

 

Tags: ElPozo, ispanija

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite