Kumpis ir mėsos gaminiai ant Jūsų šventinio stalo!

Sukurta ElPozo on 28 gruodis 2020

Ispanijoje kalėdinis laikotarpis yra neįsivaizduojamas be didelės lėkštės serano kumpio (isp.jamón serrano) kartu su įvairių rūšių dešromis ir mėsos gaminiais, ypač per Kūčias ir Naujųjų metų išvakarėse.

embutidos_navidad_elpozo

jamon_navidad__elpozo

 

Jei Jūs itin mėgstate ispanišką virtuvę su ją charakterizuojančiais ispaniškos gastronomijos produktais, siūlome Jums apsilankyti ElPozo Alimentación skyriuje, kuriame rasite išskirtinius maisto gaminius ir tokiu būdu maloniai nustebinsite savo šeimą, giminaičius bei svečius su gausiu įvairių dešrų, mėsos gaminių bei serano kumpio rinkiniu, kuris yra skoningai pateiktas, garantuojantis pasisekimą Jūsų svečių gretose!

Tai puikus pasirinkimas didelėje draugų ar svečių kompanijoje, kadangi šie mėsos gaminiai nepalieka abejingų ir yra lengvai bei greitai paruošiami. Turint omenyje, kad Tapas ElPozo kumpis jau yra iš anksto supjaustytas griežinėliais, todėl bus dar paprasčiau jį paruošti.

 jamon_navidad_elpozo

 embutidos_navidad__elpozo

O dabar, kai jau žinote, kaip galite maloniai nustebinti bei palikti neišdildomą įspūdį savo giminaičiams bei svečiams, tad ko gi dar laukiate? Siūlome Jums jau dabar paragauti mūsų ElPozo mėsos produktų!

jamon__navidad__elpozo

embutidos__navidad__elpozo

 

Tags: tapas elpozo, ispanų gastronomija, ispaniškos gastronomijos produktais

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite