Kaip pasigaminti skaniausią sumuštinį su kumpiu

Sukurta ElPozo on 21 rugsėjis 2023

Jei esate ispaniškos gastronomijos mėgėjas ir ieškote autentiško skonio, negalite likti neišbandę mūsų ispaniško kumpio. Šis delikatesas yra kulinarinis lobis, užkariavęs pačių reikliausiųjų širdis visame pasaulyje. Šiame įraše mes jums papasakosime, kaip iš mūsų „ElPozo Alimentación“ gaminių pasigaminti geriausią sumuštinį su kumpiu.

Tobulo sumuštinio pasigaminimo eiga:

  1. Išsirinkite skanią duoną: Derinkite tradicinius Ispanijos skonius su lietuvišku autentiškumu, rinkitės duoną su sėmenimis arba ruginę duoną, kuri pridės papildomo skonio Jūsų sumuštiniams.
  2. Kokybiškas kumpis: „ElPozo Alimentación“ siūlo platų kumpių asortimentą. Pasirinkite geriausiai Jūsų pageidavimus atitinkantį kumpį, nesvarbu, ar tai būtų Serano, ar Iberijos kumpis.
  3. Pjaustymas plonomis riekelėmis: Mūsų „ElPozo Alimentación“ kumpiai yra supjaustyti plonais griežinėliais, kurie puikiai tinka gaminant sumuštinius. Tereikia atidaryti pakuotę ir atsargiai atskirti plonas riekeles viena nuo kitos jų neperplėšiant.
  4. 4. Sumuštinio ingredientų sudėliojimas: Kumpio riekeles dėkite ant duonos, įsitikinkite, kad jos tolygiai pasiskirsto. Norėdami jį pagardinti, galite užpilti šlakelį pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus.
  5. Derinimas su lietuvišku alumi: Norėdami patirti dar autentiškesnį potyrį, sumuštinį galite derinti su lietuvišku „craft“ alumi. Taip pat šis sumuštinis puikiai tiks su „lager“ tipo alumi arba su „IPA“, kurie labiau išryškins kumpio skonį ir pridės jam papildomo prieskonio.

 

Štai ir viskas, galite ragauti! Be jokios abejonės, sumuštinis su kumpiu yra ispaniškos virtuvės pavyzdys, o su kokybiškais „ElPozo Alimentación“ gaminiais galėsite pakartoti šį malonumą kada tik panorėsite dar ir dar kartą. Kiekvienas kąsnis tarsi nukels Jus į Ispaniją ir leis pasimėgauti jau tradiciniu tapusiu skoniu.

 

Nesivaržykite eksperimentuoti su skirtingais ingredientais ir deriniais, kad sukurtumėte unikalią tobulo sumuštinio su kumpiu versiją. Skanaus! Pasimėgaukite savo sumuštiniu su kumpiu!

DE_bocadillo-de-jamon

Tags: ElPozo, tapas elpozo, españa tapas

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite