Juoda duona su ElPozo užkandžiais - tobulas derinys

Sukurta ElPozo on 12 liepa 2019

Jei tau patinka mūsų ElPozo užkandžiai, o ypatingai mūsų pjaustytos dešros, kodėl gi jų nepabandžius su mūsų juoda rugine duona? Jei dar nesi to ragavęs, skatiname tave paragauti… gardumėlis!

Norint užbaigti gerus pusryčius ar užkandį, suteikiantį reikalingų maistinių medžiagų tiek vaikams, tiek ir suaugusiems, Ispanijoje valgomas tipinis sumuštinis arba „bocata” su mėsos gaminiais, tokiais kaip kumpis, chorizo ar vytinta dešra arba ElPozo saliamis. Žinoma, Lietuvoje gali paragauti panašios duonos, tačiau su mūsų juoda duona galutinis rezultatas - dar geresnis.

pan-negro-centeno

Toliau pateikiame kelis patarimus, kaip geriausiai atskleisti dešros gaminių skonį.

Originalūs receptai su juoda duona ir pjaustyta dešra

Pasiūlysime tau kelis įdarus ir tu pats galėsi nuspręsti, kuris dešros gaminys tau galėtų labiausiai patikti, arba paprasčiausiai naudoti tą, kurį siūlome recepte:

Su pomidoru, avokadu, tepamu sūriu ir dešra

Patepus duoną tepamu sūriu, uždedame plonai pjaustytus pomidoro ir avokado griežinėlius. Ant viršaus galima uždėti bet kurios dešros.

Su salierais ir Serrano kumpiu

Sumaišome tartaro padažą su salieru ir graikiniais riešutais, pridedame kelis salotos lapus ir gausiai uždedame ilgų kumpio gabalėlių.

Su keptu kiaušiniu ir Serrano kumpiu
Paskleidus smulkiai pjaustytą šviežią pomidorą su pora lašelių alyvuogių aliejaus, uždedamas keptas kiaušinis. Išpjovus trynius, jie uždedami ant kiekvienos duonos riekės, o ant viršaus uždedami Serrano kumpio gabalėliai.

Su sūriu, žaliąja paprika ir Serrano kumpiu

Paskleidus smulkiai pjaustytą pomidorą su pora lašelių alyvuogių aliejaus, uždėkite kepintos paprikos ir užbaikite Serrano kumpio gabalėliais.

Karšti, su Camembert sūriu ir Serrano kumpiu

Karšti, su kumpiu ir kepto sūrio gabalėliais

Karšti, su keptos chorizo dešros gabalėliais

 

Ką manai apie šias rekomendacijas? Tikrai galvoji pabandyti kažkurį iš šių derinių, nes jau ne vieną “paragavai mintimis”.

Tags: tapas elpozo, juoda duona

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite