„ElPozo“ vis dažniau sutinkamas Lietuvoje

Sukurta ElPozo on 10 gegužė 2023

„ElPozo“ prekės ženklo populiarumas Lietuvos rinkoje vis labiau auga. Tad, norėdami patenkinti Lietuvos vartotojų poreikius delikatesų rinkoje, siekiame parodyti išskirtinę savo gaminių kokybę bei užtikrinti maisto produktų saugą.

lt-1Be jokios abejonės, dėl reklaminių kampanijų bei gaunamos paramos mūsų prekės ženklas kiekvieną kartą sulaukia vis daugiau žmonių dėmesio. Šį kartą norime Jus supažindinti su mūsų naujai paženklintais automobiliais, kuriuos galite išvysti čia pat gatvėje. Su nuostabiu mūsų automobilių dizainu tikimės pagerinti prekės ženklo įvaizdį, kad tokiu būdu jis pasiektų dar didesnį kiekį žmonių. Šiais specialiai paženklintais automobiliais planuojame apvažiuoti visą Lietuvą!

Visos mūsų vykdomos veiklos yra skirtos „ElPozo“, kaip etaloninio prekės ženklo, įtvirtinimui Lietuvos delikatesų rinkoje. Visos šios veiklos padeda suartėti su Jumis ir Jums patiems įsitikinti išskirtiniu mūsų gaminių skoniu ir kokybe.

lt-traseraBe to, šiais 2023 metais galėsite iš pirmų lūpų išgirsti apie visas mūsų rengiamas reklamines kampanijas. Norime būti šalia Jūsų ir pasidalinti su Jumis nepaprasta „ElPozo“ patirtimi! Užsukite į mūsų tinklaraštį, kad nieko nepraleistumėte bei sužinotumėte pirmieji visas būsimas naujienas, kurias pristatysime Jums Lietuvoje.

Tags: tapas elpozo, Serrano kumpio, ispanų gastronomija

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite