ElPozo – vienas iš labiausiai vartojamų prekių ženklų Ispanijoje

Sukurta ElPozo on 28 lapkritis 2018

Ar žinote ElPozo prekės ženklą? ElPozo daugiau nei 60 metų tiekiame Ispanijos gyventojams novatoriškus ir sveikus mėsos produktus. Šiuo metu mūsų mėsos ir šviežius produktus galima įsigyti daugiau nei 80 šalių.

ElPozo yra prekės ženklas, kurį perka dauguma Ispanijos namų ūkių. 

Kiekvienais metais konsultacinė bendrovė „Kantar Worldpanel“ atlieka prekių ženklų tyrimą visame pasaulyje, siekdama išsiaiškinti, kokius prekių ženklus vartotojai perka skirtingose šalyse, ir kodėl jie renkasi būtent šiuos prekių ženklus. Konsultantas pateikia „Brand Footprint“ ataskaitoje, kurie prekės ženklai yra labiausiai pasirenkami pasaulyje.

 

Ispanijoje šioje ataskaitoje pateikiami prekių ženklai („Kantar Worldpanel“ prekės ženklų „Brand Footprint“ ataskaita) yra perkami 125 kartus per sekundę. Tai reiškia, kad šie prekių ženklai yra įsigyjami 37 500 kartų kas 5 minutes.

 

Kaip ruošiami ataskaitoje pateikti reitingai? Tai vyksta skaičiuojant „Consumer Reach Points“ arba CRP, pagal kuriuos jie nustato, kiek namų ūkių įsigyja tam tikrą prekės ženklą ir kaip dažnai jie tai daro. Taigi ataskaitoje matome, kokie prekės ženklai patenka į pirkinių krepšį ir tuo pačiu į namų maisto atsargų lentynas ar šaldytuvus.

 Test: Sekate Viduržemio jūros regiono gyvenimo būdą?

Taigi, pagal šią ataskaitą trejus metus iš eilės ElPozo yra prekės ženklas, kurį perka dauguma Ispanijos namų ūkių.

 

78,5% Ispanijos namų ūkių perka ElPozo produktus, kitaip tariant, 8 iš 10 ispanų šeimų perka ElPozo produktus. Šis faktas mums labai aiškiai rodo teigiamą Ispanijos šeimų nuomonę ir pasitikėjimą mūsų produktais.

 

Tiesą sakant, ElPozo produktai yra dažnesni ispanų namuose nei Coca-Colos produktai. Coca-Colos produktų buvimas Ispanijos namų ūkiuose yra 76,1%, kai tuo tarpu ElPozo yra 78,5%.

 

Kokie mūsų ryšiai su vartotoju? Šioje kategorijoje pirmauja Coca-Colos prekės ženklas, turintis Ispanijoje daugiausiai kontaktų su vartotojais, tačiau ElPozo yra antrasis prekės ženklas Ispanijoje, labiausiai palaikantis ryšius su vartotoju. Užregistruota 131 milijonas kontaktų su vartotoju.

 

Mes labai didžiuojamės, kad esame jūsų šeimos nariu ir tikimės dar ilgai juo būti.

Tags: ElPozo

 
 

Esate pardavėjas? Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio.

 
Prisijunkite prie mūsų prekybos tinklaraščio

Užprenumeruokite